Ons team

We willen dat u een goed gevoel heeft bij ons team. Het team bestaat naast KNO-artsen uit doktersassistenten, polikliniekassistenten, audiologie assistenten, een personeel/spreekuur planner, een OK planner, een teamleider en een kliniekmanager. Wij geven veel persoonlijke aandacht en horen graag uw mening. Zo zorgen wij ervoor dat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren en behandelen zodat u snel weer klachtenvrij bent.

Aad Jan Beerens

Aad Jan Beerens behaalde zijn artsexamen in 1992 in Leiden en specialiseerde zich in 1999 in het VUMC in Amsterdam. Tot 2002 bleef hij als KNO-staflid met aandachtsgebied otologie aan het VUMC verbonden, sinds 2002 werkzaam in het Kennemer Gasthuis en sinds 2015 werkzaam bij de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

(BIG 09039731901)

Aandachtsgebieden Otologie
Evenwichtsstoornissen
Organisatie Coordinator co-assistenten
VIM commisie
DOT-specialist
Dennis Kox

Dennis Kox studeerde geneeskunde aan de VU in Amsterdam. Van 2006 tot 2011 volgde hij zijn opleiding tot KNO-arts in het LUMC te Leiden, waar hij nadien nog een half jaar werkte. Van 2011 tot 2014 werkte hij als fellow KNO in het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein en Utrecht. Sinds 2014 is hij werkzaam in het Spaarne Gasthuis en sinds 2015 bij de Vijf Meren Kliniek.

(BIG 49064464401)

Aandachtsgebieden Stem/slikstoornissen
Stemproblemen bij vocalisten
OSAS
Tinnitus Organisatie Lid Raad van bestuur
HR/personeelsbeleid
Dick Wong Chung

Dick Wong Chung volgde de studie Geneeskunde aan de Universiteit van Nijmegen en behaalde zijn artsexamen in 1990. Hij volgde de opleiding tot KNO-arts in het VUMC in Amsterdam en het Westeinde Ziekenhuis in Den Haag. Hij is sinds 1998 werkzaam in het Kennemer Gasthuis en sinds 2015 bij de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

(BIG 59031275801)

Aandachtsgebieden Stemklachten
OSAS
Duikgeneeskunde
Organisatie Lid Raad van Bestuur
Financieel beheerder
Edwin van Nieuwkerk

Edwin van Nieuwkerk is sinds 1994 KNO-arts. Hij heeft zowel zijn opleiding tot arts als KNO-arts genoten in het VUMC. Tijdens zijn opleiding tot KNO-arts heeft hij zijn promotie afgerond met het proefschrift “Immunolgical function of the adenoid in children with otitis media with effusion”. Tot 2001 staflid in het VUMC daarna KNO-arts eerst in de Maria Stichting te Haarlem, daarna werkzaam bij het Spaarne Ziekenhuis en sinds 2015 bij de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

(BIG 9022990501)

Aandachtsgebieden Rhinologie (neusbijholten problematiek en cosmetische en functionele neuscorrecties)
KNO problematiek bij jonge kinderen
Snurken/OSAS
Organisatie Niet –universitair opleider
Kwaliteit en veiligheid
Maarten Gerdes

Maarten Gerdes behaalde zijn artsexamen in 2009 aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij specialiseerde zich in 2018 in het Erasmus MC in Rotterdam. Hierna werkte hij als chef de clinique in het Diakonessenhuis in Utrecht en in het Martini Ziekenhuis in Groningen. Sinds 2020 is hij werkzaam als KNO-arts bij de Vijf Meren Kliniek.

(BIG 29911168701)

Aandachtsgebieden Rhinologie (neus- en neusbijholte-operaties)
Allergologie
OSAS Organisatie Kwaliteit & veiligheid
Juliette Driessen

Juliette Driessen is opgeleid tot KNO-arts in het UCM Utrecht. Tijdens haar opleiding promoveerde zij op “Diffusion-weighted MRI in Head and Neck Squamous Cell Carcinomas” en publiceerde zij meerdere nationale en internationale wetenschappelijke artikelen. Aansluitend aan haar specialisatie tot KNO-arts volgde zij een vervolgopleiding (fellowship) in aangezichtschirurgie. Zij behaalde succesvol het American Board Exam for Facial Plastic and Reconstructive Surgery in Londen. Zij is daarmee gecertificeerd in Plastische Aangezichtschirurgie door de Nederlands KNO-vereniging en de International Federation of Facial Plastic Surgery Societies. Haar bijzondere expertise ligt in neuscorrecties. Sinds 2018 is zij als KNO-arts verbonden aan de Vijf Meren Kliniek.

(BIG 19913992601)

Aandachtsgebieden Rhinologie (neusbijholten operaties en functionele en cosmetische neuscorrecties)
Plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie
Dermato-oncologische gezichtsreconstructies
Ooglidcorrecties
Annette van Nieuwenhuizen

Annette van Nieuwenhuizen is opgeleid tot KNO-arts in het VUMC. Tijdens haar opleiding is zij gepromoveerd met het proefschrift “Health-related quality of life and survival in patients with head and neck cancer”. Sinds 2021 is zij als KNO-arts verbonden aan de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

(BIG 49914791901)

Aandachtsgebieden Otologie
Vestibulologie (duizeligheid en evenwichtsproblemen)
Laryngologie (stem en slikstoornissen)
Robert Scheeren

Robert Scheeren is na zijn opleiding tot arts in Leiden opgeleid tot KNO-arts in het VUMC. Tijdens zijn opleiding is hij gepromoveerd met het proefschrift “Defects in cellular immunity in patients with chronic upper airways infections”. Van 1995 tot 2002 is hij werkzaam geweest als staflid van de KNO-afdeling van het VUMC met als speciaal aandachtsgebied otologie. Sinds 1998 is hij werkzaam in het Spaarne Ziekenhuis en sinds 2015 bij de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

(BIG 79023705401)

Aandachtsgebieden Otologie
Allergologie
Organisatie Voorzitter Raad van Bestuur
Evert de Vries
Organisatie Kliniekmanager KNO